Ondernemend

Vind jij een terrasscherm aangenaam op een terras?

Salix-terrasschermen-xteriorBen jij een ondernemer die werkzaam is in de horeca branche? Dan is dit artikel heel interessant voor jou. Natuurlijk ook voor de overige ondernemers, want je kunt ze ook op jouw eigen terras gebruiken. Als ondernemer wil je natuurlijk alles tot in de puntjes verzorgt hebben. Zo wil je een terras hebben met comfortabele stoelen, goede tafels en mooi, functionele parasols. Ook de plaatsing van een terrasscherm is erg belangrijk. Dit wordt vaak nog onderschat, dus heb jij dit nog niet geen probleem. Ik heb namelijk een goed adres voor jullie, namelijk xterior.nl. Xterior heeft eigenlijk alles op gebied van terras voorzieningen. Ook hebben zij een zeer uitgebreid assortiment. Ze verkopen namelijk veel meer als bijvoorbeeld alleen van die standaard rechthoekige parasols. Deze hebben zij dan ook in verschillende modellen. Zo had een vriendin van mij die haar eigen café heeft ronde parasols hier gekocht. Xterior had deze op maat gemaakt in de kleuren geel en blauw. Deze kleuren zitten namelijk in het logo van het café. Mijn vriendin was Xterior dan ook erg dankbaar en is nog steeds een tevreden klant daar.

Toevoeging voor elke onderneming

Gypsy-terrasschermen-xterior

Maar ook voor een terrasscherm moet je hier zijn. Naast het feit je hiermee jouw eigen ruimte kunt afbakenen is het ook nog een functioneel. Het zorgt er namelijk voor dat jou klanten uit de wind zitten. Op deze wijze kunnen zij in alle rust genieten van hun lunch. Ook zorgt het voor meer privacy. Wanneer het in de zomermaanden te warm is kun je de schermen ook nog verstellen. Dit zorgt er dan voor dat er een koel briesje over het terras heen waait. Iets wat de klanten zeker waarderen.

logo

 

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!