Vind het vervoer dat bij je past

Ben je als ondernemer op zoek naar een goed vervoermiddel voor zakelijk gebruik? Dan is het gunstig om een wagen te leasen in plaats van te kopen. Je betaalt dan voor een occasion een maandelijkse premie die altijd even hoog is Dit wordt namelijk van tevoren vastgelegd in het contract. Omdat je iedere maand evenveel betaalt weet je altijd waar je aan toe bent.

auto-financier-nederland

Denk eens over leasen bij financial lease

Wanneer je kiest voor financial lease kun je bijvoorbeeld bij Autofinancier financial lease terecht. Verspreid over meer dan 200 autohandelaren in heel Nederland bieden zij een ruime keuze aan zowel personen- als bedrijfsauto’s. Je betaalt iedere maand een gunstige premie (vrij van btw) en het systeem is helder en overzichtelijk. Bij het aanschaffen van de auto betaal je weliswaar btw, maar deze kun je bij de eerstvolgende belastingaangifte terugvorderen. De auto komt namelijk op naam van je bedrijf te staan en kan daarmee op de balans gezet worden. Je hoeft geen ondernemer te zijn die al jaren een bedrijf heeft om bij Autofinancier financial lease een wagen te leasen. Je hoeft geen jaarcijfers te overleggen. Ze willen slechts de beschikking hebben over je gegevens van de Kamer van Koophandel. Dus ook als starter kun je er terecht.

Busy woman working with her laptop

Economische eigenaar

Bij financial lease word je als economische eigenaar van het vervoermiddel gezien. Dit houdt zoveel in dat de auto het onderpand vormt van het leaseplan maar dat jij deze te alle tijden kunt gebruiken.