Interessante cursussen voor zelfstandig ondernemers

Persoonlijke ontwikkelingen en opleiding lijken steeds belangrijker te worden. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en het wordt ook steeds eenvoudiger. Tegenwoordig worden er bijvoorbeeld een hoop cursussen online aangeboden en de kwaliteit van deze cursussen en trainingen wordt steeds hoger. Natuurlijk kun je er ook nog steeds voor kiezen om een training klassikaal te volgen.
Ben jij zzp’er en wil jij jezelf verder ontwikkelen? In dit artikel deel ik een aantal interessante trainingen, namelijk de cursus timemanagement en de cursus onderhandelen. Lees vooral verder!

Cursus timemanagement

Als zzp’er heb je het ongetwijfeld hartstikke druk. Dat hoeft niet per se een probleem te zijn natuurlijk, zolang je bezig bent met datgene waar je uiteindelijk ondernemer voor bent geworden. Of dat nu fotograferen is, het sleutelen aan een auto of het ontwikkelen van een marketingstrategie. Toch zou het voor veel ondernemers prettig zijn om te leren hoe je je tijd zo efficiënt mogelijk indeelt. Tijd is namelijk geld en zo benut je je tijd zo effectief mogelijk. Met een cursus timemanagement word je een expert op dit gebied en haal je het maximale uit je beschikbare tijd!

Cursus onderhandelen

Onderhandelen is voor veel ondernemers van cruciaal belang. Logischerwijs zit onderhandelen alleen niet bij iedere ondernemer in het bloed. Voor sommige zzp’ers is dit dan ook niet het favoriete onderdeel in het ondernemerschap, terwijl andere ondernemers er een hoop plezier en energie uit halen. Met een cursus onderhandelen leer je de fijne kneepjes van het vak. Je leert op welke manier je het maximale uit onderhandelingen kunt halen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je na een verkoopgesprek met een potentiële klant niet met een ontevreden gevoel de deur uit stapt.

Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande trainingen, wil je graag meer weten of ben je benieuwd welke cursussen en trainingen er nog meer beschikbaar zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van Learnit.