Financieel

Tip: Bill Incasso voor het beste debiteurenbeheer

5Natuurlijk zitten er ook mindere kanten aan het ondernemersvak, dat weten we allemaal wel. Gelukkig wegen de lusten tegen de lasten op, maar geloof me dat het als een last kan voelen de rekeningen niet betaald te krijgen, een zware last zelfs. Je staat zo machteloos, lijkt het, als klanten hun facturen maar niet betalen en je er zelf door en van in de problemen dreigt te raken. In dit artikel zal ik je van meer informatie voorzien over de mijns inziens beste oplossing om dit soort problematiek toch aangepakt te krijgen.

Aarzel niet een incasso bureau in te schakelen

10Voor mij schuilt die oplossing namelijk in het werk dat Bill Incasso verricht, en ik zou dit incassobureau dan ook van harte willen aanbevelen. Bill Incasso werkt anders dan andere bureaus, bijvoorbeeld door het gegeven dat zij de geïnde bedragen per vijf werkdagen naar je overmaken. Op deze wijze kom je als ondernemer niet in liquiditeitsproblemen, hetgeen bij andere bureaus nog wel eens kan voorkomen daar zij de geïnde bedragen meestal slechts eens per maand uitkeren. Hiermee onderscheidt Bill Incasso zich echt van andere bureaus en merk je dat ze echt meedenken met de klant, zich inleven in wat voor hen de meest ideale situatie is. En niet alleen op dit vlak komen zij je als klant tegemoet, zo werken ze ook nog volgens een no cure no pay methode, met als toevoeging dat er ook no exceptions zijn – en dat is anders in het gros van de gevallen helaas wél zo. 11Bij Bill betaal je oprecht geen overige kosten, geen bureau- of dossierkosten, noch de kosten voor een abonnement of dergelijke. Een ander voordeel van Bill is dat je de facturen dagelijks online kunt doorvoeren en doe je dit voor half drie in de middag, dan wordt er door Bill diezelfde dag nog werk van gemaakt. Merk je dus zelf dat een factuur maar niet betaald wordt, aarzel dan niet er dit incasso bureau voor in te schakelen!

 

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!