Even wat meer ruimte met een minilening

Op de website www.kleinbedraglenen.nl zie je hoe je snel een kleine som geld kan lenen, de minilening. Voor een minilening blijf je lekker thuis. Het kan gewoon online en het is niet zo ingewikkeld. Meestal wil je een minilening voor een bedrag tussen de 100 en 1500 euro. Je lost het Meer of minder is ook mogelijk. En binnen enkele weken heb je de lening weer afgelost. Er is een instantie die toezicht houdt op microkredieten, de AFM of Autoriteit Financiële Markten. Daar kan je ook terecht voor meer informatie en advies. Minileningen worden door een aantal kredietverstrekkers aangeboden. Voorwaarden en looptijden kunnen onderling verschillen.

Verschillen tussen aanbieders

Zoek je een minilening dan vind je informatie op de website www.kleinbedraglenen.nl. Daar vind je meerdere kredietaanbieders. Sociale en commerciële. Je moet ermee rekening houden dat je geen lening krijgt zonder enige zekerheid dat er ook wordt afgelost. En op tijd. Vaak wordt er vooraf een zogenaamde BKR toets gedaan. Dan wordt er gekeken of je als schuldenaar bekend bent bij het Bureau Kredietregistratie in Tiel. Soms hoeft dat niet, zoals bij Ferratum, maar dan moet je een ander soort zekerheid stellen. Familie, vrienden of anderen moeten dan voor je lening garant staan. Minileningen worden afgesloten voor bedragen tussen 100 en 1500 euro, soms meer of minder.  Een verstrekker zonder winstoogmerk in zogenaamde sociale kredietverstrekker is de gemeentelijke kredietbank.

Snel ontvangen, snel aflossen

Als je dringend 200 euro of meer nodig hebt is een minilening een uitkomst. Voor een nieuwe jas, een paar schoenen voor een sollicitatie, een nieuwe fiets, twee goedkope vliegtickets. Of schaatsen voor iedereen, nu het nog zo vriest. Het is allemaal mogelijk. Ook als je salaris nog even op zich laat wachten. En ook als het bedrag wat hoger ligt. Voor een nieuwe wasmachine bijvoorbeeld. Of een nieuwe koelkast die nu zo scherp wordt aangeboden. Ook als je salaris pas over enkele weken binnenkomt. Wat ook fijn is dat je vrij snel een minilening kan regelen. En een spoedkrediet kan je zelfs binnen 24 uur aanvragen. Verder weet je bij minileningen dat je ook spoedig weer van jouw schuld af bent. Je lost zo’n minilening binnen een paar weken af. Dat is ook de afspraak want anders ga je veel meer rente betalen. Los dus op tijd af.