Wereldwijd marktleider op het gebied van chemische stoffen

Chemische stoffen

Als je als bedrijf werkt met chemische stoffen, dan weet je ook dat hier gevaren aan zijn verbonden. Er is dan ook veel wet- en regelgeving op dit vlak. De minimale eisen van waar je als bedrijf aan moet voldoen, zijn opgenomen in het Bouwbesluit. De meeste bedrijven werken echter volgens internationale EN normen.

De opslag en handeling van chemische stoffen

Chemische stoffenVeilig werken met chemische stoffen heeft niet alleen betrekking op de handling maar ook op de opslag van de stoffen. Dit moet op een veilige en zorgvuldige manier gebeuren. Denios is gespecialiseerd in de opslag en handling van gevaarlijke stoffen. Je kunt hier terecht voor verschillende producten voor de veilige opslag van chemische stoffen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld brandkasten, containers, gasflessenopslag en opvangtanks.

Opslag binnen en buiten

Voor de opslag van gevaarlijke stoffen zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunnen de stoffen in het pand zelf worden opgeslagen maar ook voor opslag buiten het pand zijn verschillende mogelijkheden. Waar een opslagvoorziening precies geplaatst mag worden, is van een aantal factoren afhankelijk zoals de afstand tot de erfgrens en andere gebouwen. De Denios opslagvoorzieningen zijn allemaal DIBt-gecertificeerd.

Wereldwijd marktleider

Chemische stoffenDenios heeft eigen veiligheidsexperts in dienst die je kunnen helpen een keuze te maken uit de verschillende mogelijkheden. Als wereldwijd marktleider op het gebied van chemische stoffen heeft Denios alle kennis en ervaring in huis om je van een goed en adequaat advies te voorzien. In het uitgebreide assortiment vind je ook verschillende veiligheidsaccessoires en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) zoals wegwerpkleding, ademhalingsbescherming en gehoorbescherming. Bovendien heeft Denios verschillende nood- en oogdouches op voorraad zodat je op alle risico’s bent voorbereid.

Denios is gevestigd in Alphen aan den Rijn maar de accountmanagers en veiligheidsmedewerkers komen graag bij je langs om meer te vertellen over het uitgebreide aanbod aan kwaliteitsproducten. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.