camera cctv
Veiligheid

Alarmsysteem kopen

Een alarmsysteem of alarminstallatie is een systeem dat een waarschuwing geeft bij mogelijke gevaarlijke situaties of afwijkingen in uw huis, garage of bedrijf. Kwalitatief goede sloten op ramen en deuren zijn een eerste stap in de beveiliging van uw huis of bedrijfspand. Helaas houden sloten inbrekers vaak niet tegen om uw huis of pand binnen te dringen. Met een alarmsysteem kunt u uw beveiliging optimaliseren. Bij Security Discounter bent u aan het juiste adres om het juiste alarmsysteem te vinden. Een alarm alert u niet alleen van ongewenste activiteiten, het schrikt inbrekers ook vaak af. Wij helpen u graag het systeem uit te zoeken dat past bij uw wensen. Kwaliteit staat hierbij bovenaan en daarbij bieden wij u tegelijkertijd de scherpste prijs aan. Onze systemen hebben een standaard garantie van twee jaar. Dan kunt u met een gerust hart de deur achter u dichtrekken. Heeft u nog geen ervaring met een alarmsysteem kopen, of heeft u een vraag? Dan kunt u in onze online chat gerust bij ons aankloppen.

Alarm sets en toebehoren

De alarm sets die worden aangeboden zijn de ideale startersets voor het beveiligen van elke woning of pand. Een voordeel is dat ze draadloos zijn, u hoeft dus geen draadjes weg te werken nadat het alarmsysteem is geïnstalleerd. Al onze sets zijn van hoog niveau en eenvoudig te plaatsen. Naast de startersets bieden wij u ook de mogelijkheid om uw alarmsysteem uit te breiden met camera’s en andere toebehoren van andere fabrikanten. Bij ‘extra alarm toebehoren’ kun u bijvoorbeeld denken aan een uitbreiding van draadloze spiegel detectoren, extenders, magneetcontacten of zelfs rookmeldzenders. Met de mogelijkheid om rook te detecteren geeft uw alarmsysteem u nét dat beetje extra veiligheid voor uzelf en uw huis of pand. Bij ‘Toegangscontrole’ vindt u onder andere buitenposten en wifideurbellen. Dan wordt u niet alleen gewaarschuwd in het geval dat er iets mis is, maar heeft u er zelfs livebeelden van. Lukt het installeren u toch niet zelf of vindt u het gewoon fijner als een professionele installateur dat voor u doet? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!