Financieel

Administratie uitbesteden: een verstandige keuze

Jouw administratie uitbesteden kan heel erg verstandig zijn wanneer jij een eigen bedrijf hebt. Hier gaat namelijk heel erg veel tijd in zitten, wanneer jij dit netjes op orde wilt hebben. Sommige kleine bedrijven doen dit zelf, maar komt het er op terecht dat het niet allemaal netje op orde is. Bij mij was dat ook het geval. In het begin toen ik net  mijn bedrijf was gestart lukte mij het nog wel, maar nu ik het met mijn werk steeds drukker krijg heb ik er eigenlijk geen tijd meer voor. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf wat mij hierbij kon helpen.

Administratie uitbesteden

Professionele adviseur

Via een zakelijke kennis ben ik terecht gekomen bij het bedrijf: A&A Houten. Tijdens een kennismakingsgesprek met de adviseur legde ik mijn situatie uit. De adviseur legde mij uit dat hij mij kon helpen en alles kon overnemen van mij. Nu zijn mijn financiële zaken weer helemaal op orde en heb ik daar weer helemaal inzicht in. Jij kan ook bij de bedrijf terecht voor andere diensten zoals:

  • Het opstellen van de jaarrekeningen
  • Aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
  • Aangiften loonheffing en sociale verzekeringen
  • Het opstellen van een ondernemingsplan
  • Aangiften omzetbelasting (BTW)
  • Begeleiding en bespreking van tussentijdse rapportages

Voor meer informatie over administratie uitbesteden, kan jij telefonisch contact opnemen met dit bedrijf.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!