Werken op de laptop
Tips

Windows 10 is een ideaal besturingssysteem

Windows 10 home is misschien wel het beste besturingssysteem uitgebracht door Microsoft. Deze versie bestaat al sinds juli 2015 maar is nog steeds de laatste versie. Microsoft wil het voorlopig namelijk bij de tiende versie houden. Deze versie is ook erg prettig om op te werken. Microsoft heeft jaren lang hard gewerkt om hier een succes van te maken. Het gebruiksgemak en veiligheid is beter als ooit. Met deze versie kan iedereen gemakkelijk werken op de manier zoals gewenst is. Dit is een absolute een goede opvolging van Windows 8. Veel nieuwe mogelijkheden zijn er bij de nieuwste variant.

Windows 10 home

Ga voor optimaal gebruiksgemak

De nieuwste functies zijn standaard inbegrepen bij Windows 10. Maak ook gebruik van handige standaardprogramma’s. Prettig is dat de veiligheid en privacy flink zijn verbeterd. Geen zorgen over hackers dankzij de professionele firewall. Kies voor een home of professional versie. Het ligt er maar net aan waar dit voor gebruik gaat worden. Een standaard versie volstaat voor de meeste gebruikers. De prijzen voor Windows 10 vallen reuze mee. Ga voor deze versie aan om verzekerd te zijn van de laatste veiligheidsupdates. Niet voor niks is dit het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld. Dit is gewoon erg prettig in gebruik!


Werken op de laptop

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!