Flipbook laten maken? Hoe werkt dat?

flippingbook

Wilt u een flipbook laten maken? Een flipbook is al jaren oud en heeft zich verbeterd in een digitale versie. Zo kunt u uw flipbook delen met de personen waarvan u wilt dat zij hem zien en verder voor uzelf houden. Bij een papieren versie van een flipbook weet u nooit hoeveel exemplaren u moet bestellen om aan het juiste aantal te komen. U bestelt altijd teveel exemplaren en betaalt voor exemplaren die in de papierbak belanden. Dat is natuurlijk zonde en niet nodig. Op het moment dat u voor een digitale flipbook gaat, kiest u automatisch voor het juiste aantal. U kunt namelijk zelf kiezen waar, wanneer en naar wie u de flipbook stuurt. Heeft u een prachtig PDF document gemaakt, maar wilt u dit op een eigentijdse manier online laten zien? Maak dan gebruik van de online flipbook. Weet u waar u een flipbook van hoge kwaliteit kunt bestellen? Dat kan bij Digitaal Publiceren.com. Dit is een bedrijf dat zich al jarenlang specialiseert in de online branche en van de hoogste kwaliteit een flipbook op maat voor u maakt.

flip book

Video integratie in uw flipbook

De online wereld is groot en biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u voor commercieel gebruik een flipbook laten maken, maar ook als reclame middel of gewoon omdat u dat leuk vindt. U kunt bijvoorbeeld bewegende beelden toevoegen in een digitale versie van een flipbook. Dit laat uw flipbook extra opvallen. Het enige dat u hoeft te doen is de video’s of ander beeldmateriaal aanleveren aan Digitaal Publiceren.com. U levert Digitaal Publiceren.com een statische PDF document aan met hierin aangegeven kaders. Zij kunnen vervolgens iedere YouTube en/of Vimeo video in deze kaders plaatsen, zodat de bezoekers van uw flipbook ook op basis van video kunnen informeren. Ook kunnen er links in verwerkt worden en andere zaken. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die Digitaal Publiceren.com kan bieden om de flipbook helemaal af te maken? Neem vrijblijvend contact op.

magazines

Waarom een flipbook PDF van Digitaal Publiceren.com?

Waarom kunt u het beste kiezen voor Digitaal Publiceren.com? Dit is een betrouwbaren en veilige partner voor uw werk. Daarnaast kunt u hier uw flipbook voor een betaalbare prijs laten bedrukken.  U betaalt namelijk één bedrag en daar komen geen onverwachte bijkomende kosten bij.  U zit ook niet aan contracten vast en kunt op het moment dat u dat graag wilt een nieuw document bestellen.