Relatiegeschenken

Papieren tassen bedrukken via Max Tassen

25661_013HW

Ondernemers weten dat ze altijd onder de belangstelling dienen te staan van hun doelgroep. Daarom wordt er ook zoveel gebruik gemaakt van relatiegeschenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van papieren tassen bedrukken indien je bijvoorbeeld een retailer bent in een druk winkelgebied? Bekijk eens de website van Max tassen.nl voor de vele voordelen, zoals een gratis blanco sample en een gratis drukproef. Maar, wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis logo service? En, om het lijstje aan voordelen helemaal compleet te maken kun je ook zelf je korting bepalen. Bekijk eens hun website en indien je hulp of advies nodig hebt kun je terecht bij hun specialist Johan. Hij helpt jou graag de juiste tas te vinden.

25671_DPLTL03

Bekijk de website van Max tassen.nl, onderdeel van een van de grootste partners in relatiegeschenken Maxilia, voor deze en nog meer papieren tassen die je via hun website kunt laten bedrukken.

image (19)

Altijd de goedkoopste in relatiegeschenken

Ik heb zojuist de voordelen van deze grote partner in relatiegeschenken opgenoemd, maar ik vergeet bijna het meest belangrijkste voordeel: het feit dat ze altijd de goedkoopste in relatiegeschenken zijn. Zo heb je al goedkope tassen vanaf een prijs van 3 eurocent per stuk. Het kan ook zijn dat je een goedkope bedrukte tas wilt hebben, maar ook eentje die snel geleverd kan worden. Dat kan, want ze leveren ook papieren tassen binnen 4 werkdagen, bedrukt en wel. Bekijk trouwens ook hun website voor de aanbiedingen. Wees er wel snel bij, want deze aanbiedingen waar je 15 procent korting krijgt zijn nog vijf dagen geldig.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!