Papieren tassen bedrukken via Max Tassen

25661_013HW

Ondernemers weten dat ze altijd onder de belangstelling dienen te staan van hun doelgroep. Daarom wordt er ook zoveel gebruik gemaakt van relatiegeschenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van papieren tassen bedrukken indien je bijvoorbeeld een retailer bent in een druk winkelgebied? Bekijk eens de website van Max tassen.nl voor de vele voordelen, zoals een gratis blanco sample en een gratis drukproef. Maar, wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis logo service? En, om het lijstje aan voordelen helemaal compleet te maken kun je ook zelf je korting bepalen. Bekijk eens hun website en indien je hulp of advies nodig hebt kun je terecht bij hun specialist Johan. Hij helpt jou graag de juiste tas te vinden.

25671_DPLTL03

Bekijk de website van Max tassen.nl, onderdeel van een van de grootste partners in relatiegeschenken Maxilia, voor deze en nog meer papieren tassen die je via hun website kunt laten bedrukken.

image (19)

Altijd de goedkoopste in relatiegeschenken

Ik heb zojuist de voordelen van deze grote partner in relatiegeschenken opgenoemd, maar ik vergeet bijna het meest belangrijkste voordeel: het feit dat ze altijd de goedkoopste in relatiegeschenken zijn. Zo heb je al goedkope tassen vanaf een prijs van 3 eurocent per stuk. Het kan ook zijn dat je een goedkope bedrukte tas wilt hebben, maar ook eentje die snel geleverd kan worden. Dat kan, want ze leveren ook papieren tassen binnen 4 werkdagen, bedrukt en wel. Bekijk trouwens ook hun website voor de aanbiedingen. Wees er wel snel bij, want deze aanbiedingen waar je 15 procent korting krijgt zijn nog vijf dagen geldig.