De Max mokken werden direct in gebruik genomen

Omdat ik echt alles op het gebied wil leren betreft het ondernemen mag ik zo nu en dan mijn vader helpen binnen zijn onderneming. Als het gaat om pr-zaken ben ik hier natuurlijk graag bij betrokken omdat ik dat zo leuk vind om te doen. Nu heb ik de opdracht gekregen om voor iedereen een mok te bestellen binnen het bedrijf van mijn vader en dus ben ik internet eens gaan raadplegen waar mijn oog viel op de term; mokken bedrukken bij Max mokken. Het zou wel heel toevallig zijn als ik direct de eerste de beste de juiste zou vinden bedacht ik mij. Enfin, ik ben eens gaan kijken en trof erg veelmogelijkheden aan. Dit is dus duidelijk een adres om zeker te onthouden.

 

Daarom mag dit bericht niet ontbreken op mijn site omdat dit nu eenmaal een goede tip is

Voor een zeer aantrekkelijke prijs heb ik de Max mokken besteld en toen deze binnen waren ben ik direct met de doos naar mijn vader gegaan. Hij was gelukkig zeer tevreden en toen heb ik de hele afdeling direct voorzien van een verse kop koffie in de nieuwe mokken. Ook zal dit zeker voor het bezoek een stuk professioneler staan attendeerde ik mijn vader nog. Met een knipoog zei hij, en dat is nu exact de reden waarom ik je had gevraagd om deze te bestellen. Hopelijk kan ik met dit bericht ook andere ondernemers overtuigen, en heb ik vast wat zoekwerk kunnen doen voor hen.