Zet je bedrijf op de kaart in 2021

2020 was voor veel bedrijven een roerig jaar. Gelukkig is dit jaar dan ook bijna ten einde. Hoe zorg je ervoor dat je je bedrijf op de kaart zet en goed het nieuwe jaar in gaat? Een goed idee is het gebruiken van leuk en origineel promotiemateriaal. Paraplu’s, bidons, USB-sticks, je kunt het zo gek niet bedenken, je kunt het allemaal bedrukken met jouw bedrijfslogo. Dat is nog eens een knallende binnenkomer voor 2021!

Duurzaamheid

Bijna elk mens bedenkt stiekem wel een aantal dingen die hij of zij beter wil gaan doen in het nieuwe jaar. Als bedrijf kun je slim inspelen op deze goede voornemens! Veel goede voornemens zullen te maken hebben met duurzaamheid, minder plastic gebruiken en beter zorgen voor het milieu. Duurzame relatiegeschenken kunnen dan een uitkomst bieden! Denk aan een mooie kleurrijke bidon, of een dubbelwandige fles om thee in mee te nemen. Dat komt goed van pas tijdens deze koude winterdagen. Ook een douche zandloper kan een praktisch geschenk bieden. Bedenk hierbij dat bij elke douchebeurt jouw bedrijfsnaam en -logo te zien zullen zijn! Buiten dat jouw relaties de duurzame geschenken met een goed gevoel zullen gebruiken, zet je je eigen bedrijf ook neer als een bedrijf dat bewust bezig is met het milieu. Dat zijn dus twee vliegen in één klap!

Regenachtige geschenken

Als er iets is dat goed van past komt tijdens een typische Nederlandse winter, zijn het wel dingen die je beschermen tegen de regen. Poncho’s of paraplu’s bedrukken is een goed idee als je als bedrijf echt gezien wil worden deze winter. Of je nou kiest voor een stevige stormparaplu of een die praktisch en opvouwbaar is, je relatiegeschenk zal hoe dan ook goed gebruikt worden en je bedrijfslogo zal snel overal op straat te zien zijn!