Wilt u aan de slag als spoedeisende hulp verpleegkundige?

pdncare.nl is de website waar ik naartoe ben gegaan toen ik op zoek was naar werk als ZZP’er in de zorg. Met mijn jaren lange ervaring als spoedeisende hulp verpleegkundige wilde ik eindelijk zelfstandig aan de slag maar ik wist niet hoe ik het allemaal moest aanpakken. Er kwam veel op me af en ik kon er even geen wijs meer uit worden dus ik besloot het zo aan te pakken door het samen met een bureau te gaan doen. Als spoedeisende hulp verpleegkundige kon ik bij hen terecht en zij hielpen me verder om mijn werk als spoedeisende hulp verpleegkundige anders aan te gaan pakken als dat ik het daar voor had gedaan. Als zelfstandig professional in de zorg profiteert u van meer vrijheid want u bepaalt zelf waar en wanneer u werkt als spoedeisende hulp verpleegkundige in de zorg. Die vrijheid brengt natuurlijk ook een stuk verantwoordelijkheid met zich mee en daar helpen zij u mee. Ze begeleiden u stap voor stap in dit proces. Op een laagdrempelige manier ondersteunen zij op het gebied van facturatie, certificatie en bieden ze een groot netwerk van ziekenhuizen die op zoek zijn naar gekwalificeerd en flexibel inzetbaar personeel. Ze willen echt weten wie u bent als spoedeisende hulp verpleegkundige en wat uw ambities zijn. Ze zijn ook na kantoortijden bereikbaar via email, app en zelfs telefonisch, tot laat in de avond. Ze geven persoonlijk en eerlijk advies over het werken als ZZP’er. Ze hebben een online blog die u kunt lezen met diverse artikelen, ook voor de spoedeisende hulp verpleegkundige. Voor ziekenhuizen zelf bieden ze ook ondersteuning in het vinden van flexibele en professionele zorg medewerkers. Dus het geldt allemaal voor beide kanten; niet alleen voor de verpleegkundige bijvoorbeeld maar ook voor de ziekenhuizen, ze krijgen allebei de professionele hulp die ze nodig hebben en verdienen voor de juiste match! Op de site staan ook ervaringen van mensen beschreven, ik vind dit altijd wel leuk om te weten maar een persoonlijke ervaring vind ik belangrijker en daar ben ik dan ook voor gegaan. Het is fijn hoe ze met je omgaan.

Ook als ZZP’er werken in de functie van spoedeisende hulp verpleegkundige?

Dan bent u bij hen aan het goede adres. Wat een hulp en ondersteuning bieden ze! Ze zoeken alles samen uit, hebben een groot netwerk, zorgen dat al uw papieren op orde zijn en gaan dan pas zoeken naar een goede match. Er is een goede communicatie die onmisbaar is in dit vak als zorg professional! Ik ben zeer tevreden en dat zult u ook zijn.

Interesse in het werken als ZZP’ er?

Neem dan een kijkje op hun website, want

  • Ze hebben veel ervaring op dit gebied.
  • Ze hebben een groot netwerk in de zorg opgebouwd.
  • Ze kijken echt persoonlijk naar wie u bent.

Niets is zo fijn als echt gezien worden voor wie u bent. Er vanuit kunnen gaan dat u op ze kunt vertrouwen en dat ze er voor u zullen zijn, maar ook voor de ziekenhuizen natuurlijk.