Weet jij een tolk Duits te vinden?

tolk Duits

Je hebt een samenwerkingsovereenkomst voor je neus, echter is dit in een andere taal dan dat jij spreekt. Vervelend, al moet ik zeggen dat je een tolk Duits bijvoorbeeld kunt inschakelen. Hij of zij zal voor je aan de slag gaan om alles zo goed mogelijk te omschrijven zodat jij het begrijpt. Het prettige hiervan is dat je dit eenvoudig vanachter je eigen computer kunt realiseren.

tolk Duits

Op stap!

Over een paar dagen gaan wij met het gehele team naar Duitsland. Hier heeft onze werkgever namelijk een nieuw pand  geopend en wij moeten het personeel daar assisteren zodat de productie op gang komt. Wat dat betreft kennen wij deze taal redelijk, alleen niet wanneer het om de technische termen gaat. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een tolk Duits die ons kan helpen. Het liefst meerdere personen die met ons mee op reis willen gaan voor drie dagen.

tolk Duits

Het internet helpt je vrijwel overal mee

Tijdens mijn zoektocht op het internet heb ik diverse potentiële  bedrijven gevonden. Echter ben ik op de website van SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie gebleven. Dit bedrijf begrijpt immers goed dat het vertalen van een gesprek helemaal niet duur hoef te zijn. Overigens zijn het ook nog eens enthousiaste mensen die graag met je mee op stap willen! Voor ons is het perfect en hier hebben wij direct voor gekozen.