tolk Duits
Zakelijk

Weet jij een tolk Duits te vinden?

Je hebt een samenwerkingsovereenkomst voor je neus, echter is dit in een andere taal dan dat jij spreekt. Vervelend, al moet ik zeggen dat je een tolk Duits bijvoorbeeld kunt inschakelen. Hij of zij zal voor je aan de slag gaan om alles zo goed mogelijk te omschrijven zodat jij het begrijpt. Het prettige hiervan is dat je dit eenvoudig vanachter je eigen computer kunt realiseren.

tolk Duits

Op stap!

Over een paar dagen gaan wij met het gehele team naar Duitsland. Hier heeft onze werkgever namelijk een nieuw pand  geopend en wij moeten het personeel daar assisteren zodat de productie op gang komt. Wat dat betreft kennen wij deze taal redelijk, alleen niet wanneer het om de technische termen gaat. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een tolk Duits die ons kan helpen. Het liefst meerdere personen die met ons mee op reis willen gaan voor drie dagen.

tolk Duits

Het internet helpt je vrijwel overal mee

Tijdens mijn zoektocht op het internet heb ik diverse potentiële  bedrijven gevonden. Echter ben ik op de website van SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie gebleven. Dit bedrijf begrijpt immers goed dat het vertalen van een gesprek helemaal niet duur hoef te zijn. Overigens zijn het ook nog eens enthousiaste mensen die graag met je mee op stap willen! Voor ons is het perfect en hier hebben wij direct voor gekozen.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!