Webdesign Kaatsheuvel

Het is heel erg belangrijk dat jij een fijne en duidelijke site hebt die klanten kunnen bezoeken. Toen ik er een wilde laten bouwen, heb ik voor Webdesign in Kaatsheuvel gekozen. Via een vriendin ben ik bij hen terecht gekomen. Zij had een online winkel door hen laten bouwen. Dat was haar heel erg goed bevallen vertelde zij aan mij. Een maand geleden ben ik begonnen met een eigen onderneming op te starten. Daar komt natuurlijk heel erg veel bij kijken. Omdat het heel erg belangrijk is dat ik straks goed vindbaar ben op het internet, wil ik graag een eigen website. Daar kunnen potentiële klanten meer informatie over mijn diensten vinden en mijn contact gegevens opzoeken. Het is heel erg belangrijk dat de site overzichtelijk is en er aantrekkelijk uitziet.

Webdesign Kaatsheuvel

Fijn bedrijf

Ik nam telefonisch contact op met het webdesign bedrijf in Kaatsheuvel. Een vriendelijke jonge man nam de telefoon op en vroeg waar hij mij mee kon helpen. Aan hem vertelde ik dat ik graag een website wilde hebben voor mijn nieuwe onderneming. Samen met hem maakte ik een afspraak om langs te komen. Het leek mij fijn om eerst met een medewerker van het bedrijf alle opties te bespreken. Een aantal dagen later reed ik al vroeg naar het kantoor waar ik een afspraak had. Daar werd ik vriendelijk ontvangen en door verwezen naar de juiste kamer. Samen met een aardige jonge man ging ik rond te tafel zitten. Hij liet zien wat voor verschillende ontwerpen er allemaal beschikbaar waren.

Webdesign Kaatsheuvel