Wat is het beste uitzendbureau in Nederland

Er zijn zowel veel werknemers als bedrijven die op zoek zijn naar een uitzendbureau. Voor werknemers is een uitzendbureau handig omdat er dan naar een baan voor ze gezocht worden en voor bedrijven is het handig omdat er werknemers voor hen gezocht worden. Maar wat is nou het beste uitzendbureau in Nederland? Naar mijn mening is dit het ubn uitzendbureau. Dit uitzendbureau heeft 6 vestigingen. De vestigingen zitten in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Groningen en Rotterdam. Dit betekend dus dat je naar een vestiging toe kan gaan waardoor je op een veel persoonlijkere manier benaderd wordt. Daarnaast heb je een vast contactpersoon waar je contact mee houdt. 

Contact opnemen met het uitzendbureau

Als je hebt besloten dat je met https://www.ubnuitzendbureau.com/ contact wil gaan leggen is het handig om het bel mij terug formulier in te vullen. Hierbij moet je ten eerste je naam, telefoonnummer en e-mailadres invullen. Daarnaast moet je ook de reden opgeven dat je wil dat ze je terug bellen. Dit kan zijn omdat je uitzendkrachten zoekt, een baan zoekt, een vraag hebt over een vacature, je sollicitatie status wilt bekijken, een vraag hebt over je loonstrook of omdat je je ziek wil melden. Verder moet je ook nog opgeven met welke locatie je contact wil opnemen. Op deze manier wordt je teruggebeld door iemand die jou goed kan helpen. 

Bedrijven waar het uitzendbureau al mee werkt

Het uitzendbureau bestaat al meer dan 30 jaar en is specialist in logistiek en industrie. Daarom zijn er ook bekende merken/bedrijven die klant zijn bij UBN. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld dpd, gls, remia en WE. Als je overtuigd bent om je aan te sluiten bij UBN kun je een open sollicitatie sturen. Hierbij moet je een vestiging selecteren en verder al je gegevens en motivatie sturen. Je moet ook nog je CV meesturen.