google-analytics logo3Bent u op zoek naar goedkoper VPS hosting? Dan bent u hier op de juiste plek. Tot een paar jaar geleden was VPS hosting nog vrij onbekend. Steeds meer bedrijven gebruiken nu een VPS server voor hun webstie. VPS hosting heeft dan ook vele voordelen.

VPS is een afkorting voor Virtual Private Server. Het is een fysieke server, opgedeeld in kleinere virtuele servers. Een VPS-server is makkelijk te beheren. Dit heeft dan ook de grote groei in het gebruik van dit systeem veroorzaakt.

VPS hostings komen in verschillende soorten zoals bijvoorbeeld VPS Windows Hosting, Managed VPS hosting, SSD VPS hosting, Cloud VPS hosting maar ook de Minecraft VPS hosting en VPS reseller.

Omdat u maar een klein gedeelte van een grote server huurt, werkt VPS hosting kostenbesparend. U bespaart dus dus geld en hebt meer mogelijkheden dan bij de normale webhosting.

De 3 meest bekende bedrijven zijn YourHosting, Versio en Argeweb. YourHosting biedt al een VPS-server aan vanaf 5 euro per maand. Versio biedt vanaf 9.99 per maand Cloud VPS hosting aan.Het goedkoopste kunt u een VPS-server bestellen bij Argeweb met de eerste maand een actieprijs vanaf 4,95. Hierna wordt een VPS-server 9,95 per maand.hack-210x158