Voorzie de grote ramen van je woning van een ritsscreen

Een screen is ideaal om een raam te beschermen tegen de zonnestralen. Het is uiteraard niet zo dat deze zonnestralen schadelijk zijn, maar zonder iets van zonwering, kan die zon de temperatuur in huis wel flink laten oplopen. Dat is uiteraard fijn in de winter, maar in de zomer is het wat minder prettig. Het is zomers zonder die extra opwarming al warm zat in huis. Daarom is het handig om iets aan de buitenzijde van de ramen te plaatsen, zodat de zonnestralen geen contact meer maken met de ruiten. Als je namelijk de gordijnen aan de binnenzijde van de ramen dichtdoet, dan kan de zon nog altijd op de ramen schijnen. Daardoor zal je dan ook snel te maken krijgen met een broeikaseffect. De gordijnen zullen zeker wat van de warmte tegen kunnen houden, maar lang niet zoveel als screens. Het probleem met screens is wel dat ze standaard formaten vooral geschikt zijn voor de wat kleinere ramen. Als je dus een groot raam hebt, dan is een standaard screen vaak net te klein. Je kunt echter ook kiezen voor ritsscreens. Deze kun je in principe voor alle ramen plaatsen. Dus ook als je bijvoorbeeld een serre wilt voorzien van screens, zodat je het hele glaswerk kunt afsluiten, dan is een ritsscreen wel zo handig. Daarnaast oogt dat ook heel strak, want je kunt een mooi strak ritsscreen voor het hele raam plaatsen of dus de hele glaswand van een serre. Indien je op zoek bent naar een dergelijk ritsscreen, dan kun je terecht op de website van suncircle.nl. Op deze site vind je de nodige zonweringen die geschikt zijn voor uiteenlopende situaties. Zo vind je er dus een ritsscreen, maar je kunt ook kiezen voor een uitvalscherm bijvoorbeeld. Wat je nodig hebt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Als je een enkel raam hebt behorende bij een appartement, dan is een uitvalscherm vaak een prima optie. Heb je een vrijstaande woning met tal van kleine ramen rondom het hele huis, dan zijn screens waarschijnlijk een betere optie. Het is immers niet handig om overal maar uitvalschermen neer te hangen. Het is ook niet mooi om je woning te voorzien van uitvalschermen, aangezien je daar ook flinke kasten voor moet plaatsen boven alle ramen. Dat is prima voor een raam bij een appartement, maar niet bij verschillende kleine ramen behorende bij een vrijstaande woning. Gelukkig kun je voor iedere situatie bij suncircle terecht voor een geschikte oplossing.

Kijk snel op suncircle.nl en bestel het juiste ritsscreen

Als je op zoek bent naar een ritsscreen, dan kun je terecht op de website van suncircle.nl. Je kunt alvast kijken wat je opties zijn en of een ritsscreen inderdaad een goede keuze is. Indien dat het geval is, dan kun je ook meteen gaan bestellen. Je kunt de zaken zelf opmeten en vervolgens je bestelling in combinatie met de juiste maten voor het ritsscreen doorgeven aan suncircle. 

Een overzicht van het assortiment

Hieronder vind je alvast overzicht van zonweringen indien je graag wilt weten wat voor zonweringen je zoal kunt bestellen bij suncircle: 

  • Screens
  • Rolluiken
  • Knikarm zonneschermen
  • Uitvalschermen