Vitaliteitsprogramma
Personeel

Vitaliteitsprogramma

Bij VitalFacts maken ze een ontzettend goed Vitaliteitsprogramma. Tijdens dit programma gaan werknemers aan om stap voor stap hun vitaliteit te verbeteren. Dit doen ze door een persoonlijk en leuk Vitaliteitsprogramma te volgen. Het belangrijkste van zo’n programma is dat het leuk moet zijn. Wanneer het leuk is doen mensen graag mee en dan begin je pas echt verbetering te zien. Verschillende bedrijven hebben dit al gedaan en er komen altijd positieve resultaten uit. Wanneer de vitaliteit hoger is werkt een bedrijf veel productiever en dan is het ook een stuk gezelliger. Mensen zien er minder tegenop om te gaan werken en zijn meer bereid om hun uiterste best te doen. Dit is natuurlijk erg gunstig voor de werkgever aangezien die natuurlijk meer winst maakt, maar voor de werknemers is het ook erg fijn. Je voelt je een stuk energieker en sterker. Je houdt de dagen langer vol en komt niet helemaal gesloopt thuis, dit zorgt ervoor dat je naast je werk ook nog leuke dingen kan doen. 

Lichaam

Persoonlijke ervaring met het Vitaliteitsprogramma

Ik heb zelf meegedaan aan het Vitaliteitsprogramma. Ik ben erg positief over de uitkomst en ook het hele proces was een leuke en leerzame ervaring. Je werd ontzettend goed ondersteund door het personeel. Ze hadden allemaal duidelijk veel ervaring en wisten precies wat ze aan het doen waren en wat ze het beste konden doen. Het waren echt professionals en ze waren ook nog eens erg vriendelijk. Tijdens dit programma heb ik een stuk meer energie gekregen en de sfeer op het bureau is zeker verbeterd. Iedereen is een stuk closer en de samenwerking gaat stukken beter. Ik zou dit programma zeker aanraden omdat het echt een positieve werking heeft gehad op mij en mijn werkplek. Neem vooral een kijkje op de site voor verdere informatie, succes!

Samenwerking

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!