systeemvloer
Bedrijfspand

Een systeemvloer voor iedere onderneming

systeemvloer Een systeemvloer is een hele goede oplossing voor iedereen die zijn processen en oppervlak graag naar een volgend level wil krijgen. Het is namelijk zo dat de meeste panden waarin een fabriek zit heel erg hoog zijn. Deze ruimte wordt vaak niet goed genoeg benut en dat is natuurlijk ongelofelijk zonde. Op die manier betaalt men voor iets wat eigenlijk geen functie heeft. Ook tijd is nu eenmaal geld in het zakenleven en daarom moet hier vaak op bespaard worden. Zelf kreeg ik hiermee te maken op het moment dat wij een andere onderneming wilden gaan overnemen. Alle productie van hun pand, zou naar die van ons komen. Op dat moment was er nog te weinig plek voor en daarom ben ik gaan zoeken naar een oplossing. Alle opties stonden op dat moment nog open en daarom ben ik allereerst gaan kijken naar andere gebouwen. Toch kwam ik er al snel achter dat dit niet handig zou zijn. Hierbij zouden wij namelijk weer tegen hetzelfde probleem aanlopen, waarbij niet alles optimaal benut zou worden. Ook zou het een heel stuk duurder worden en mijn leidinggevende was niet bereid om dit eraan uit te geven. Om die reden ben ik eens verder gaan vragen of iemand een andere oplossing voor dit probleem wist. Meerdere keren werd Anera genoemd en daar werd ik wel nieuwsgierig naar.

Een systeemvloer was de oplossing

systeemvloer

Uiteindelijk hebben wij door hen een systeemvloer laten plaatsen en dat heeft heel erg goed uitgepakt. Dit heeft er namelijk voor gezorgd dat het oppervlak van onze vloer flink is toegenomen en daar plukt iedereen de voordelen van. Vooral onze klanten zijn heel erg blij, want hierdoor hebben zij hun producten sneller in huis. Mocht jij benieuwd naar alle mogelijkheden voor een mezzanino, moet jij zeker even op hun website kijken!

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!