verlichting

Speciale Philips verlichting gekocht

philips-ledspot-mv-5.5-50w-gu10-(master)_philed6-50w-20Afgelopen week hebben we ons restaurant flink aangepakt. Zo hebben we het hele interieur veranderd en ook het terras. Bij het interieur veranderen hoor ook verlichting, dus waren we opzoek naar mooie en goede lampen. We zijn toen wat gaan kijken op internet en kwamen uit bij dit bedrijf. Ze hadden al een hoop goede recensies staan en ook wat betreft de prijs was het goed te doen. Ik had nog gekeken bij andere bedrijven, maar er was er geen een zo voordelig als lampdirect. We hebben toen om informatie gevraagd en kregen gelijk professionele hulp. Er werd klantvriendelijk met ons opgegaan en kregen advies waar nodig. Na een lang gesprek hadden we voor Philips verlichting gekozen. Deze beschikken over goede kwaliteiten en zijn niet te fel. Dat is precies wat we nodig hadden, dus die hebben we gelijk besteld.

Snelle maar ook goede service. nl_logo

Het duurde in totaal maar twee dagen voordat de Philips verlichting werd bezorgd. Het was dus een zeer snelle service, maar vooral ook goed. Ze vroegen of we nog hulp nodig hadden met het plaatsen van de lampen en daar hebben we gelijk gebruik van gemaakt. Zeer klantvriendelijk dus en dat verdiend in mijn ogen een groot compliment. Voor de lezers is het zeker aan aanrader, want je krijgt gegarandeerd kwaliteit.

philips-ledtube-t8-ga110_philedtubega110-20

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!