Zakelijk

ri en e moet up to date zijn

Iedere werkgever wilt dat zijn werknemers in een veilig pand werken. Je kan namelijk een fikse boete krijgen van de arbodienst. Hun letten op een aantal punten zoals: Trapleuningen, veiligheidsplannen, wat te doen bij brand en nooduitgangen. Ook moet er ter alle tijden iemand aanwezig zijn met een bhv diploma. Als werkgever neem ik dit uitermate serieus en vind ik dat alles goed up to date moet zijn. Ik heb toen op Google gezocht onder ri en e en kwam vervolgens uit op rieofferte.nu. Het bedrijf is gespecialiseerd in het inspecteren van de veiligheid van bedrijfspanden. Wat erg belangrijk is, is dat het goed gedaan word. Aangezien er op internet veel goede recensies stonden over het bedrijf, was ik ervan overtuigd dat hun ons daarmee konden helpen.

Echt een aanrader. Goedkoop-Duurkoop

Telefonisch had ik een afspraak gemaakt en de volgende dag kwamen ze al langs. Toen ze aan het rondkijken waren voor verbeter punten, viel op dat er nog heel wat gedaan moest worden. Ik was daarom ook erg blij dat ik de hulp van dit bedrijf had ingeschakeld. Je kan namelijk dure boetes krijgen en als ze nu komen heb ik dat niet. We hebben toen veiligheidsplannen gemaakt en de nooduitgang verbeterd. Zodra er nu wat gebeurd zijn we goed voorbereid. Ik raad je daarom ook echt aan om dit bedrijf in te schakelen!

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!