Private label sunscreen
Zakelijk

Private label sunscreen

Wij hebben een Private label sunscreen laten samenstellen door het bedrijf  COSMETIZE. Dit bedrijf neemt zowel de productie als de gehele productontwikkeling compleet uit handen. Voor ons was dit de ideale manier om een eigen cosmetica lijn op te gaan zetten. Natuurlijk was het in het begin wel de vraag welke producten wij in het assortiment wilden hebben, maar daar waren wij snel uit. Gezien de zomer voor de deur stond wilden wij alleen maar spullen hebben die gebruikt konden worden voor en tegen de zon.

Deze producten moesten wel uit  hoogwaardige natuurlijke en synthetische zonnefilters bestaan. Zo hadden wij de keuze uit verschillende samenstellingen, zoals UVA | UVB en SPF 10, 20, 30 en 50+.  Ook konden wij kiezen uit een cream, olie of een spray formulation.    Private label sunscreen

Een super kwaliteit

Natuurlijk mag je ervan uitgaan dat de productie van de Private label sunscreen, alleen maar de beste bestanddelen bevatten. Maar daar hoeven wij ons geen zorgen over te maken. De R&D afdeling  bestaat uit talrijke ervaringen en deskundigheid is er voldoende aanwezig aanwezig op het gebied van zonnebrand. Tevens zorgt een internationaal netwerk ervoor dat er continue aanvoer van marktinformatie komt en worden de trends snel  geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen. Private label sunscreen

COSMETIZE is dé full-service producent voor retailers, groothandels en salons.  Tevens kunnen zij er voor zorgen om een bestaand lijn uit te breiden of een nieuw label te starten. Ons bedrijf heeft heel veel goede ervaringen met dit bedrijf en inmiddels hebben wij door hun ons assortiment kunnen uitbreiden met een eigen label.

 

 

 

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!