Personeel

Payrollplaats is super!

Mijn broer heeft een eigen onderneming en vraagt mij vaak om hulp. Ik vind het super leuk om hem keer op keer te helpen. Hij vraagt me vaak om bij kleine opdrachten mee te helpen en dat doe ik met erg veel plezier. Mijn broer weet dat ik goed ben in het zoeken op internet. Ik lees erg veel en daardoor weet ik altijd  wat de beste aanbieder is. Pas geleden vroeg mijn broer mij weer om hulp. Hij was namelijk wat personeel kwijtgeraakt, een werknemer was naar de concurrent overgestapt en een andere trouwe medewerker ging met pensioen. Mijn broer vindt het lastig om personeel voor op de lange termijn aan te nemen en neemt hier dan ook de tijd voor. Hij laat veel mensen solliciteren maar tegelijkertijd moet er natuurlijk ook gewerkt worden. Daarom was hij op zoek naar tijdelijk personeel, hij vroeg aan mij of ik een goede aanbieder wist en dat wist ik wel. Een tijdje geleden maakte ik namelijk kennis met Payrollplaats. Ik kwam via het internet namelijk uit bij dit bedrijf en ik las erg veel positieve recensies, dit was dus echt iets voor mijn broer!

Hij had er echt iets aan!

Payrollplaats regelt alles voor je en dat is op dit moment erg fijn voor mijn broer. Hij heeft inmiddels twee tijdelijke werknemers van het bedrijf in dienst en dit bevalt hem goed. Ik ben blij dat ik mijn broer heb kunnen helpen en dat het hem bevalt. Hij verwacht binnenkort nieuwe werknemers te hebben en dan is alles opgelost!

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!