Op zoek naar kinderopvang meubels?

Gymen-op-school

Bij https://school-concept.nl vindt u de kinderopvang meubels die voor uw kinderopvang geschikt zijn. Wij hebben meubels die zullen maken dat de kinderen zich nog meer thuis zullen voelen tijdens hun tijd in de kinderopvang.

Goede meubels zijn belangrijk in een omgeving waar mensen dagelijks te vinden zijn. Ze zorgen niet alleen voor een bepaalde sfeer, maar ook voor een goede gemoedstoestand. Dit is zeker bij kleine kinderen van belang. Hiermee stimuleert u de ontwikkeling van de kleinen tijdens hun tijd in de kinderopvang. Ook zijn onze meubels zodanig ontworpen dat ze goede steun bieden voor kleine kindertjes en hun ruggetjes.

School-Concept

Bij ons bent u ervan verzekerd dat u meubels krijgt met een prachtige afwerking en een lange levensduur.

Welke kinderopvang meubels kunt u bij ons vinden?

Bij ons kunt u terecht voor heel veel kinderopvang meubel. Hieronder volgt slechts een klein deel van ons assortiment

-Leg&go bike
-Tuinhuisjes
-Houten zitgroep
-Picnicktafel set
-Amphitheater
-Artic dream speel&bewegingspuzzel
-Banken
-Ballenbad
-Bewingshoeken
-Bibliotheekset
-Boompuzzels
-Zitzakken
-Keukensets
-Droogwerkers
-Duoslapers

Gymen-op-school

U kunt bij ons gemakkelijk online uw bestellingen plaatsen. Wanneer wij uw bestelling op voorraad hebben wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij u bezorgd. Wij gaan op veilige wijze om met uw gegevens. Dit maakt dat u veilig online kan betalen via iDeal. Wilt u dit niet dan kiest u heel gemakkelijk voor factuur als betaalmethode.

Wilt u een bestelling plaatsen, maar weet u niet precies welke meubels geschikt zijn voor uw kinderopvang? Wij bieden graag advies aan u over de inrichting van uw kinderopvang. Hierbij nemen wij ook uw budget in acht. De items worden aan u geleverd met ons eigen transport. De meubels worden rechtstreeks vanuit het fabriek geleverd.

Wilt u meer informatie over de meubels die wij kunnen leveren aan u? Neem vrijblijvend contact op met ons.