Sinterklaaspakketten
Zakelijk

Niet wachten tot kerst? Geef dan Sinterklaaspakketten

Voor veel Nederlanders geldt de maand december als een uitgesproken feestmaand. In deze maand vinden vaak veel etentjes en borrels plaats met familie, vrienden, collega’s, klasgenoten en buurtgenoten. Ook worden in december nog diverse trips ondernomen, bijvoorbeeld citytrips naar steden die bekendstaan om hun gemoedelijke kerstmarkten of prachtige kerstversiering. Daarnaast is december een maand die wordt gekenmerkt door jaarlijks terugkerende tradities. In Nederland zijn Sinterklaas en kerst de belangrijkste. Als je ondernemer bent betekent dat dat er iets van je verwacht wordt, in die zin dat het gebruikelijk is dat er op een zeker moment kerstpakketten worden uitgereikt. Door alle verplichtingen die mensen hebben kan het echter zijn dat men niet aanwezig kan zijn bij het uitreik moment, zeker wanneer dat moment kort voor kerst is. Om dat te voorkomen stappen sommige ondernemers over op Sinterklaaspakketten; pakketten die daadwerkelijk vlak voor Pakjesavond worden verstrekt. Dit is niet alleen praktisch, het is ook nog eens leuk om eens als afwisseling te doen. 

Voor iedereen

Laat je pakketten niet leiden tot voedselverspilling

Of je nu voor kerst- of Sinterklaaspakketten kiest, feit is dat je waarschijnlijk aan je voltallige personeel hetzelfde pakket overhandigt. De kans dat al je medewerkers alle producten lusten is vervolgens eigenlijk nihil. En mochten je werknemers deze etenswaren niet kwijt kunnen, dan blijven ze ermee zitten, waarschijnlijk tot het moment aanbreekt dat er spullen moeten weggegooid worden. Dit is zonde en dient dus voorkomen te worden, bijvoorbeeld door mensen aan te sporen deze niet gebruikte etenswaren in te leveren, waarna jij ze naar een voedselbank brengt.

Waardering

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!