Maritieme trainingen volgen bij G4S

Bij G4S Training & Safety kun je binnen elke bedrijfssector veiligheidstrainingen doen, zodat je op de werkvloer een stuk veiliger bent en weet wat je moet doen. Dit is uitermate geschikt voor bedrijfspanden zoals kantoren, maar op zee is dit een ander verhaal. Wanneer er calamiteiten uitbreken op een schip, kan dit voor extra problemen zorgen dan wanneer je aan land bent. Daarom heeft G4S maritieme trainingen die ervoor zorgen dat je als medewerker op een groot schip weet wat je moet doen in het geval van nood.

Bij G4S kan je kiezen uit het volgen van verschillende maritieme trainingen. Zo weet je hoe je moet handelen als er bijvoorbeeld een brand uitbreekt in de laadruimte of hoe je Eerste Hulp verleent aan boord van een schip. De deelnemers van de maritieme training worden na een positieve afloop bekroond met een officieel certificaat. Als je bemanning al een maritieme training heeft gedaan, maar zij moeten nog een opfriscursus krijgen, dan kan je dit ook laten doen bij G4S Training & Safety. Voor elke categorie is er een herhalingscursus beschikbaar. Wil je alleen specifieke situaties beoefenen die echt relevant zijn voor jouw situatie? Dan kan er in overleg besproken worden hoe deze op maat gemaakte cursus er dan uit moet komen te zien.

Maritieme trainingslocatie G4S Training & Safety

De maritieme trainingen van G4S Training & Safety worden gehouden in de speciaal hiervoor gemaakte trainingslocatie van G4S in Heerenveen. Op deze locatie is een oude coaster beschikbaar, waarin de praktijklessen van de cursus worden gehouden. Deze coaster is nog volledig intact zoals toen deze nog als vrachtschip werd gebruikt, met zelfs nog zeecontainers in het laadruim. Deze locatie ontleent zich perfect aan het oefenen van bijvoorbeeld het bestrijden van scheepsbranden. Wil je toch liever op een andere locatie van G4S de training volgen, of doe je dit praktijkgedeelte liever op je eigen boot? Dan kan dit mogelijk ook gedaan worden. Bespreek dan de mogelijkheden bij G4S wanneer je je wilt inschrijven voor de training.