Je heftruckcertificaat haal je hier!

heftruckcertificaat

heftruckPas geleden kwam een klant van mij naar me toe en vertelde hij me dat hij nog opzoek was naar heftruckchauffeurs. Deze mensen moesten wel in het bezit zijn van een heftruckcertificaat. Deze klant heeft namelijk een enorm magazijn en hij blijft maar groeien. Hij vroeg daarom of ik nog mensen kende die opzoek waren naar een baan en bereidt zouden zijn om dit certificaat te halen.

Ik wist dat mijn oom opzoek was naar werk, dit was hij al een hele tijd maar helaas kon hij steeds maar geen baan vinden. Ik vertelde hem daarom ook over deze baan en dat leek hem wel wat. Hij moest dus wel zijn heftruckcertificaat halen maar dit moest helemaal goed komen. Hij had namelijk zijn rijbewijs gehaald bij Wesseldijk en hij wist nog dat dit bedrijf hier ook rijlessen in gaf. Uiteindelijk heeft hij contact met het bedrijf opgenomen, en inmiddels heeft hij zijn les dag al gehad, binnenkort moet hij op voor het examen.

heftruckcertificaat Wat een geweldig idee!heftruckcertificaat

Hij vertelde me dat de hulp van Wesseldijk erg goed was, hij kan nu alles en hij heeft zijn certificaat ook al binnen. Hij is hier uiteraard erg blij mee want hij heeft nu een baan. Hij hoeft nu eindelijk niet meer thuis te zitten en dat is fantastisch. Ik ben er dan ook erg blij met het feit dat ik hem over deze baan verteld heb. Hij heeft het er erg goed naar zijn zin en hij vindt het werk ook nog eens erg leuk.