Zakelijk

Horeca barkrukken, een onmisbaar onderdeel aan de bar

Horeca barkrukken zijn een onmisbaar element in de horeca. Of je nu een café, restaurant of hotel wilt aankleden, het wordt allemaal net een beetje gezelliger met een ouderwetse kruk aan de bar. Ik heb zelf een bar van een meter of 8 en had dus behoorlijk wat ruimte om op te vullen. Barkrukken zijn verkrijgbaar in veel formaten en stijlen. Uiteindelijk besloot ik te gaan voor een originele barkruk zonder leuningen. Dit maakt het makkelijker om plaats te nemen en bovendien biedt het gasten extra ruimte. De meeste durven zichzelf namelijk geen stamgast te noemen zonder af en toe de tv achter de bar van dichtbij te komen bekijken. Ik ben dus blij dat ik 16 barkrukken heb besteld, waardoor ik bijna altijd voldoende ruimte heb voor de liefhebber.

horeca barkrukken

De voordelen van een barkruk

Ik heb gekozen voor een donker houten materiaal om de rokerige sfeer van de bar in tact te houden. De Horeca barkrukken zijn in hoogte verstelbaar, waardoor iedereen zich gemakkelijk kan settelen achter de bar. Aan het eind van de dag schuif ik de barkrukken onder het blad, waardoor ze nauwelijks ruimte innemen en weinig stof vangen. Ze zijn makkelijk schoon te maken en zijn zeer robuust. Daarnaast zijn ze niet te zwaar, waardoor ik ze makkelijk kan verplaatsen. Is er een partij of een of ander evenement? Dan schuif ik ze even aan de kant of ik zet ze in de opslag wanneer ze niet nodig zijn. De gasten maken het zichzelf elke avond weer gemakkelijk en daardoor weet ik dat de krukken het dubbel en dwars waard zijn. De prijs-kwaliteitsverhouding is een compliment waard en ik kan de barkrukken dan ook aan al mijn collega’s en zelfs mijn concurrenten aanbevelen.

Barkruk

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!