Zakelijk

Hogere posities in Google

Wie ooit een zoekopdracht heeft uitgevoerd op het internet zal wel gemerkt hebben dat de positie van de verschillende bedrijven of organisaties verschillend is en het soms wel moeilijk is om te vinden waar je nou op zoek naar was. Je treft vaak het desbetreffend resultaat helemaal onderaan de lijst aan of sowieso niet bij de eerste resultaten pagina en heeft dit allemaal te maken met waardering van de website door Google.

Het heeft allemaal te maken met de werking van Google

Google is een zoekmachine die al aan een woord voldoende heeft om een lijst van gerelateerde resultaten te presenteren. Er wordt gebruik gemaakt van een aantal algoritmes die daar voor zorgen en razendsnel het internet langsgaan om websites te vinden waarin het betreffend zoekwoord te vinden is. Echter zorgen een aantal factoren ervoor dat de positie van de verschillende websites op de lijst varieert en de hogere posities moeilijk te bereiken zijn, voor de vele bedrijven tenminste. Zo een hoge positie is namelijk van groot belang om meer bekendheid te krijgen omdat men eerder geneigd is om te klikken op zo een website welke het eerst zal opdagen.

Een hoge ranking wordt niet alleen bereikt door websites die het vaakst worden bekeken, maar ook de meeste links hebben naar andere websites. Dat geeft aan dat er een relatief groot aantal bezoekers ook vanuit andere website op af zullen komen. Ook het aantal trefwoorden maakt een groot verschil uit en zal de opbouw van de website veel uitmaken. Een gedegen aanpak zal door S7 in Almelo voor het verkrijgen van een hogere positie helemaal geen uitdaging vormen.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!