Drukwerk

Goede printshop nabij Amstelveen

Onlangs hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van een printshop Amstelveen. Mijn man en ik hebben onlangs een bedrijf opgestart en wij wilden ons bedrijf meer promoten. Dit wilde wij doen door flyers en visitekaartjes te laten maken. Wij waren daarom op zoek naar een onderneming die daarin gespecialiseerd is en wat bij onze woonplaats in de buurt lag. Via de welbekende zoekmachine kwamen wij toen uit bij de onderneming: CopyCom wat gevestigd is in Aalsmeer. Bij dit bedrijf kan jij terecht voor verschillende diensten wat betreft drukwerken. Wij hebben telefonisch contact opgenomen over wat dit bedrijf voor ons kon betekenen.

Printshop Amstelveen

Gebruik gemaakt van een ontwerpservice

Omdat wij zelf niet tot de beschikking waren om een ontwerp te maken, hebben wij dit uit handen gegeven aan dit bedrijf. Wij hebben onze ideeën en wensen besproken met de medewerker. Het resultaat van het ontwerp zag er heel mooi uit en daarom heeft hij de flyer en de visitekaartjes afgedrukt. Jij kan bij dit bedrijf ook terecht voor een complete huisstijl, geboortekaartjes, briefpapier, posters, brochures en folders. Wil jij ook de mogelijkheden voor jou weten? Kijk dan eens op de website van dit bedrijf of neem telefonisch contact met een medewerker van deze printshop nabij Amstelveen.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!