Financial lease het auto lease bedrijf voor jou!

 

 

 

Vandaag ga ik het met jullie hebben over financial lease! Ik ben al jarenlang onderneemster. Ik vind ondernemen heerlijk en het is dan ook mijn lust en leven. Natuurlijk draait ondernemen uiteindelijk, om geld verdienen. Geld is de basis van een bedrijf. Ik probeer als onderneemster zoveel als mogelijk is te besparen. Zodoende ben ik terecht gekomen bij financial lease. Ik betaalde mezelf scheel aan de reiskosten, van mijn fulltime werknemers. Ik ging op het internet zoeken naar, een goedkopere oplossing. Al redelijk snel kwam ik terecht op de website www.finalease.nl. Op deze website kon ik tweedehands auto’s lease, daar had ik natuurlijk interesse in. Een tweedehands auto lease was namelijk zeer goedkoop, en dat maakte het aantrekkelijk voor mij. Als ik voor iedere fulltimer een auto zal lease, was ik stukken voordeliger uit. Ik ben gelijk twee auto’s gaan lease om het uit te proberen. Een maand later merkte ik, dat dit een stuk goedkoper was. Onmiddellijk ben ik voor iedere fulltimer een auto gaan lease!

Personeel is er blij mee!

Behalve alleen ik zelf is mijn personeel, ook erg blij met deze oplossing. Mijn personeel heeft nu gratis vervoer, en is niet meer afhankelijk van openbaar vervoer of eigen vervoer. Een auto van de zaak is voor hun natuurlijk voordelig. Ik ben erg blij met deze oplossing! Ook ondernemer en last van het zelfde probleem? Kijk dan nu op de bovenstaande link.