Zakelijk

Financial lease het auto lease bedrijf voor jou!

 

 

 

Vandaag ga ik het met jullie hebben over financial lease! Ik ben al jarenlang onderneemster. Ik vind ondernemen heerlijk en het is dan ook mijn lust en leven. Natuurlijk draait ondernemen uiteindelijk, om geld verdienen. Geld is de basis van een bedrijf. Ik probeer als onderneemster zoveel als mogelijk is te besparen. Zodoende ben ik terecht gekomen bij financial lease. Ik betaalde mezelf scheel aan de reiskosten, van mijn fulltime werknemers. Ik ging op het internet zoeken naar, een goedkopere oplossing. Al redelijk snel kwam ik terecht op de website www.finalease.nl. Op deze website kon ik tweedehands auto’s lease, daar had ik natuurlijk interesse in. Een tweedehands auto lease was namelijk zeer goedkoop, en dat maakte het aantrekkelijk voor mij. Als ik voor iedere fulltimer een auto zal lease, was ik stukken voordeliger uit. Ik ben gelijk twee auto’s gaan lease om het uit te proberen. Een maand later merkte ik, dat dit een stuk goedkoper was. Onmiddellijk ben ik voor iedere fulltimer een auto gaan lease!

Personeel is er blij mee!

Behalve alleen ik zelf is mijn personeel, ook erg blij met deze oplossing. Mijn personeel heeft nu gratis vervoer, en is niet meer afhankelijk van openbaar vervoer of eigen vervoer. Een auto van de zaak is voor hun natuurlijk voordelig. Ik ben erg blij met deze oplossing! Ook ondernemer en last van het zelfde probleem? Kijk dan nu op de bovenstaande link.

 

 

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!