Factuur Maken: waarom het tijd is gebruik te maken van innovaties

Factuur maken

Als jij eigenaar bent van een onderneming of een bedrijf, dan weet je hoe achterhaald het idee van handmatige facturering tegenwoordig is. Handmatig documenten opstellen kostte altijd veel te veel tijd en geld, en had een negatieve invloed op de werksfeer. Tegenwoordig hoeft dit allemaal niet meer, gelukkig, omdat er steeds meer online innovaties komen om dit probleem op te lossen.

Er zijn veel software programma’s beschikbaar die je helpen met online factuur maken, offertes maken, pakbonnen en credit nota’s, maar ook je helpen overzicht te houden over alle aspecten van je onderneming.

Factuur maken

Voor wie is facturatie software?

Als jij denkt dat je gemoderniseerd hebt op het moment dat je niet langer pen en papier gebruikt voor je facturen maar nu alles via de computer op Excel doet, dan loop je hopeloos achter. Dan ben je als nog veel te veel kostbare tijd kwijt met handmatig in de computer de gegevens invullen. Als je echt gebruik wil maken van innovatie, raden we je aan te kijken naar Facturatie Office.

Dit online facturatie software programma helpt je op veel fronten. Allereerst maakt deze software gebruik van vooraf gemaakte templates, dus de opzet van jouw document is al helemaal geregeld. Het enige dat jij nog hoeft te doen bij een factuur maken is jouw belangrijke bedrijfsgegevens in te voeren in het systeem, zodat die voortaan op alle documenten automatisch worden meegenomen. Verder vul jij de overige relevante gegevens in, en je factuur kan verzonden worden.

Wat gebeurt er met mijn data?

Bij Facturatie Office worden jouw data opgeslagen in de cloud. Dat klinkt spannend, als je daar nog nooit mee hebt gewerkt, maar het is de meest veilige en handige manier van opslag. Het betekent namelijk dat jij altijd en overal toegang hebt tot je belangrijke documenten. Dus of je in de trein zit of op vakantie bent, als je zou willen kun je dan aan het werk. Verder betekent de cloud dat je gegevens altijd veilig zijn, omdat ze niet staan opgeslagen op een enkel apparaat, dat natuurlijk zou kunnen crashen.

De cloudopslag is beveiligd met een wachtwoord en gebruikersnaam: niet iedereen kan dus zomaar tussen jouw documenten gaan neuzen. Bovendien is er geen limiet aan hoeveel documenten je in de cloud op kan slaan; dus je hebt niet langer het probleem van een te volle multomap. Een gratis factuur maken is veilig en makkelijk. Je hebt alles bij elkaar in hetzelfde programma, en hebt facturen van een bepaalde periode in het verleden in een enkele klik weer voor je neus.

Conclusie

Facturen en offertes maken met Facturatie Office met cloud-opslag is tegenwoordig de meest veilige en efficiënte manier van werken. In dit artikel hebben we nog maar enkele van de grote voordelen behandeld, dus ben je benieuwd naar meer? Kijk dan even op de website van Facturatie Office.