Estimate
Zakelijk

Estimate als een als second opinion gebruiken

Estimate wordt vaak gebruikt om een soort schatting te krijgen. Deze schatting kan in heel veel zaken worden toegepast, zoals: 

  • berekenen hoeveel software een scrumteam kan realiseren
  • inzicht in verschillende scenario’s (hoe veranderen kosten en inspanning met doorlooptijd en omvang)
  • kostenbesparing door te kiezen voor het meest realistische scenario
  • inzicht of een projectplan of aanbieding marktconform is
  • realistische informatie waarop ook echt gestuurd kan worden
  • overzicht over projectbudgetten en -planningen
  • betere begroting en mogelijkheden om lange termijn beleidsmaatregelen te nemen
  • leren van de opgebouwde ervaringscijfers  Estimate

Voor iedereen betaalbaar

Je zal wel denken dat een Estimate niet te betalen is, maar niets is minder waar. Via Metrieken.nl kan je verschillende soorten software bestellen en deze zijn tegen zeer aantrekkelijke prijzen te koop.

Wil je meer te weten komen  over de informatie en de diensten die dit bedrijf heeft. Kijk dan eens op hun website. Hun metrics expertise bestaat uit een team met zeer ervaren sizing specialisten en metrics consultants, verspreid over het hele land. Alle sizing specialisten van Metrieken.nl zijn gecertificeerd functiepunt analist (CFPA volgens Nesma 2.2) en hebben een zeer ruime ervaring in software ontwikkeling en het daarbij toepassen van metrieken.  Ons bedrijf is er zeker mee geholpen, door de geweldige hulp van deze specialisten.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!