Een WordPress website laten maken

Wie graag een professionele website wil hebben, maar zelf geen verstand heeft van het bouwen van websites, kan het beste een WordPress website laten maken. WordPress is één van de meest gebruikte en uiterst gebruiksvriendelijke content management systemen. Je kunt eenmaal een WordPress website laten maken en vanaf dat moment heb je zelf de volledige controle over de inhoud van de website. Met de ingebouwde editor kun je zelf de teksten en afbeeldingen van je site wijzigen. Je site is dus altijd actueel, zonder dat je daarvoor kosten hoeft te maken bij externe websitebouwers.

De rol van frames bij een WordPress website laten maken

WordPress is een content management systeem dat werkt op basis van frames. Dat zijn sjablonen, waarin de vormgeving en de functionaliteit, dus de werking van een website is vastgelegd. Dat sjabloon haalt de teksten en afbeeldingen op de website uit een onderliggende database. Het is dus in principe mogelijk om dezelfde tekst in twee sjablonen voor websites publiceren, zodat beide websites er totaal anders uitzien. Omgekeerd kan een sjabloon ook worden gebruikt voor verschillende afbeeldingen en teksten. Dat is precies wat er gebeurt bij een WordPress website laten maken. Jouw website bestaat dan dus uit eigen afbeeldingen en teksten maar maken gebruik van een bestaand frame.

Een nieuwe website in tien dagen

Bij www.mooionline.nl kun je een WordPress website laten maken. Het bedrijf heeft in de tien jaar waarin het bestaat al honderden mooie websites op zijn naam staan. De sites zijn op elk device goed te bekijken. Dat komt doordat de pagina’s door WordPress worden geschaald naar het juiste niveau. Een WordPress website laten maken bij www.mooionline.nl duurt slechts tien dagen. Het enige wat je zelf moet doen is eerst een frame selecteren en daarna jouw afbeeldingen en tekst opsturen.