Bedrijfsuitje

Een origineel personeelsfeest boek je bij zeildagtocht.nl

Welkom allemaal, leuk dat jullie mij blog weer eens lezen. Ik zie dat ik de laatste paar weken steeds meer volgers krijg. Dit geeft mij een goed gevoel, het betekent dat jullie iets aan mijn tips hebben. Ik hoop dan ook jullie in de toekomst steeds weer goede tips of ervaringen mee te geven.

logo

Het onderwerp van vandaag is het organiseren van een bedrijfsuitje. Een neef van mij had hier laatst een goede ervaring mee, hij vroeg mij deze te delen op mijn blog. Dus vandaar dat ik het hier over ga hebben. Omdat hij binnen zijn bedrijf verantwoordelijk is voor het organiseren van bedrijfsuitjes was hij druk gaan zoeken via internet. Hij kwam na enig speurwerk uit bij zeildagtocht.nl. Hij zei dat het zo geregeld was en voor de overige vragen kon hij terecht bij de klantenservice. Om jullie toch eerst een idee te geven van hoe die dag eruit zag zal ik deze beschrijven zoals mijn neef dat deed.

zeilen-avondzeilen-personeelsuitje

Verloop bedrijfsuitje

zeilen-zeiltocht-bedrijfsuitje-vergaderen3Doordat hij zelf alles tot in de puntjes wou verzorgen die dag had hij veel contact gehad met de klantenservice van de Toekomst Zeildagtochten. Hij werd verzekerd dat inderdaad alles tot in de puntjes verzorgd zou zijn, en dat was het ook. Er werd die dag ook een stukje teambuilding gedaan, doordat de zijn collega’s moesten hijsen en strijken. Nadat zij over het IJsselmeer gevaren hadden was er tijd voor ontspanning. Alle collega’s kregen de mogelijkheid gezellig met elkaar te ontspannen. Ook was er een buffet aanwezig, mijn neef zei dat hij heerlijk gegeten had. Vooral na zoon inspannende dag. Hij had er alleen maar positieve woorden over. Wil jij in de toekomst ook een originele personeelsuitje organiseren? Neem dan eens een kijkje op zeildagtocht.nl.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!