Een origineel personeelsfeest boek je bij zeildagtocht.nl

Welkom allemaal, leuk dat jullie mij blog weer eens lezen. Ik zie dat ik de laatste paar weken steeds meer volgers krijg. Dit geeft mij een goed gevoel, het betekent dat jullie iets aan mijn tips hebben. Ik hoop dan ook jullie in de toekomst steeds weer goede tips of ervaringen mee te geven.

logo

Het onderwerp van vandaag is het organiseren van een bedrijfsuitje. Een neef van mij had hier laatst een goede ervaring mee, hij vroeg mij deze te delen op mijn blog. Dus vandaar dat ik het hier over ga hebben. Omdat hij binnen zijn bedrijf verantwoordelijk is voor het organiseren van bedrijfsuitjes was hij druk gaan zoeken via internet. Hij kwam na enig speurwerk uit bij zeildagtocht.nl. Hij zei dat het zo geregeld was en voor de overige vragen kon hij terecht bij de klantenservice. Om jullie toch eerst een idee te geven van hoe die dag eruit zag zal ik deze beschrijven zoals mijn neef dat deed.

zeilen-avondzeilen-personeelsuitje

Verloop bedrijfsuitje

zeilen-zeiltocht-bedrijfsuitje-vergaderen3Doordat hij zelf alles tot in de puntjes wou verzorgen die dag had hij veel contact gehad met de klantenservice van de Toekomst Zeildagtochten. Hij werd verzekerd dat inderdaad alles tot in de puntjes verzorgd zou zijn, en dat was het ook. Er werd die dag ook een stukje teambuilding gedaan, doordat de zijn collega’s moesten hijsen en strijken. Nadat zij over het IJsselmeer gevaren hadden was er tijd voor ontspanning. Alle collega’s kregen de mogelijkheid gezellig met elkaar te ontspannen. Ook was er een buffet aanwezig, mijn neef zei dat hij heerlijk gegeten had. Vooral na zoon inspannende dag. Hij had er alleen maar positieve woorden over. Wil jij in de toekomst ook een originele personeelsuitje organiseren? Neem dan eens een kijkje op zeildagtocht.nl.