Zakelijk

Een informatiekast in diverse formaten verkrijgbaar

Eindelijk hebben wij een mooie informatiekast via 2Bcreated gekocht. Zo hadden wij de keuze uit een staand model, eentje met een led verlichting erin en zelfs een model die je aan de muur kon hangen. In eerste instantie hebben wij voor die aan de muur gekozen. Deze willen wij namelijk gebruiken voor aan de buitenmuur van ons restaurant. Op deze manier proberen wij meer gasten naar binnen te lokken. Doordat wij in deze vitrine onze menukaart kunnen hangen, welke dus ook in het donker leesbaar is, hopen wij meer eters naar binnen te lokken.  Brochurerek-overzicht-450x450

Mooi resultaat

Via 2Bcreated hebben wij een zeer mooie informatiekast besteld. Tevens hebben wij ook andere modellen gezien, die zeker de moeite zijn om ook te bestellen. Eerst willen wij het effect van dit model afwachten en als dat aanslaat kopen wij er meteen een tweede model van bij. 

Eén ding is zeker en dat is dat onze vitrine zeer opvallend is. Regelmatig zien wij mensen hiervoor staan en lezen dan onze menukaart. Vaak hangen wij hier nu speciale aanbiedingen in en dat is zeker een zeer geslaagde actie. Onze tweede bestelling is dan ook de deur uit gegaan. Deze keer hebben wij voor het traditionele model gekozen. Deze staat nu bij de ingang binnen in ons restaurant.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!