Een grootformaat printer kopen bij Vink VTS

Wil je graag een grootformaat printer kopen? Dan ben je bij de totaalleverancier Vink VTS aan het juiste adres. Zij zijn namelijk een onafhankelijke distributeur die eerlijk en objectief advies geeft op het gebied van de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. 

Wat is een grootformaat printer precies?

Een grootformaat printer is zoals de naam al doet vermoeden een printer die grotere ontwerpen en printen dan een reguliere printen. Deze printers worden meestal in de technische sector gebruikt. Een reguliere printer kan namelijk in de meeste gevallen niet grote printer dan A4 of A3 formaat. Een grootformaat printer kan A1, A0 en is sommige gevallen zelfs nog grotere ontwerpen printen. Vink VTS is een totaalleverancier die een echte experts is op het gebied van grootformaat partners en alles wat hierbij komt kijken. 

Een zeer groot en gevarieerd assortiment 

Vink VTS is een totaalleverancier waarvan de webshop bestaat uit een zeer groot en erg gevarieerd assortiment. Zij bieden wrapfolie, kunststoffen, inkten, gereedschap, zeefdruk, printfolie, accessoires en snijfolie aan. Vink VTS is continue bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen deze markt waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Het vinden van de juiste printer en benodigdheden kan lastig zijn. Daarom kun je ook gemakkelijk snel telefonisch contact opnemen met een van de experts van Vink VTS. Je zult dan uitermate goed worden geholpen met het vinden van de juiste printer en alle benodigdheden die hierbij komt kijken. Kortom voor een grootformaat printer kopen ben je bij Vink VTS aan het juiste adres.