kleermaker Den Haag
Zakelijk

Een goede kleermaker in Den Haag

Eindelijk heb ik voor mijn man een goede kleermaker in Den Haag gevonden. Ze zeggen niet voor niets, “kleren maken de man”. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij niets om aan te trekken heeft. Hij heeft vorige week te horen gekregen dat hij een andere, hogere functie mag gaan invullen en daarbij horen dus ook wat nettere kleding. Het is dan niet netjes om in een spijkerbroek met een shirt op zijn werk te verschijnen. Het leek mij dan ook een goed idee om naar  Savile Row & Co te gaan. Hier kunnen zij de mooiste maatpakken maken en daar waren wij naar op zoek. kleermaker Den Haag

Een zeer mooie collectie

Nadat mijn man te horen heeft gekregen dat hij een hogere functie zal krijgen, is hij meteen aan de slag gegaan om zijn kleding uit te zoeken. Een spijkerbroek nu naar zijn werk aan trekken, was echt uit den boze en daarom heeft hij een afspraak bij de kleermaker in Den Haag gemaakt. Deze heeft precies de maten opgenomen en is aan de slag gegaan.

Het resultaat is verbluffend en ik heb mijn ogen uitgekeken hoe mooi alle maatpakken zijn geworden. Mijn man is nu echt een heer geworden en daar ben ik bijzonder trots op.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!