Een goed congres in Utrecht

congres organiseren utrecht

Wil je een goed congres organiseren Utrecht en ben je daarvoor op zoek naar een geschikte locatie? In Utrecht zijn er verschillende prachtige en indrukwekkende locaties, waar je vanaf 2 tot 500 personen een congres, vergadering of andere bijeenkomst kunt houden. Bijvoorbeeld de Geertekerk heeft een zaal waar 500 personen in kunnen, ideaal wanneer je met een complete vereniging bent en de jaarlijkse vergadering wilt houden. Maar ben je met zijn 2 dan is er ook een geschikte locatie.

congres organiseren utrecht

Standaard uitrusting

Wil je een congres organiseren Utrecht dan heb je al het voordeel dat de meeste locaties en kamers, voorzien zijn van een geluidsinstallatie om te spreken voor je gasten. Maar wanneer je andere wensen hebt voor een zaal of kamer, kun je deze kenbaar maken bij een reservering. In de meeste gevallen kan er vanalles worden aangepast, zodat de locatie geheel naar wens is ingericht of ingedeeld. Ook op het gebied van catering, zijn er diverse mogelijkheden. Van een drankje tijdens de vergadering, tot een compleet diner na afloopt. Op heirloom.nl zie je de verschillende mogelijkheden.

Kies de bijeenkomst naar wens

Een congres organiseren Utrecht in een prachtige ruimte is de kracht van het bedrijf, in een van de 30 locaties vind je altijd de ruimte waar je naar op zoek bent. De invulling kun je als gezelschap zelf doen, wil je eerst ontbijten dan is dit mogelijk. Diverse andere cateringmogelijkheden zijn geen enkel probleem, wil je een ruimte die inspireert en indruk maakt? Informeer naar de vele mogelijkheden en locaties van heirloom.nl.