Zakelijk

De uitstekende service van Bizzix

logo (54)Ik vind dat smartphones echt de uitvinding van de eeuw zijn en waarschijnlijk zullen ze nog veel vaker gebruikt worden in de komende jaren. Gelukkig is er Bizzix, want die ga je dan nodig hebben. We weten allemaal dat deze mobieltjes een grote lifesaver zijn, maar ze hebben allemaal een groot probleem, en dan heb ik het echt over elk mobiel, en dat is dat de batterij het naar enkele uren al begeeft. En ondanks het feit dat ik mijn smartphone echt niet de hele dag gebruik, is de batterij toch na enkele uren alweer op.
Laatst was ik onderweg naar mijn vriendin, want we zouden lekker een dagje gaan shoppen in Amsterdam. We hadden hier al heel lang naar uitgekeken en we hadden eindelijk een dagje kunnen regelen waarop we allebei vrij waren. Nu was ik net vertrokken vanuit huis, toen ik hoorde dat er een file op de snelweg was. Dit zou echter maar een korte file zijn en er werd gezegd dat hij alweer aan het oplossen was. Ik heb me er dus verder weinig zorgen over gemaakt en dacht dat ik er wel doorheen zou komen.

front_accu_apple_macbook_pro_15_inch_a1175back_accu_apple_macbook_13_inch_a1185_white_1In de file

Jammer genoeg bleek dat niet helemaal waar te zijn. Nadat ik het bericht gehoord had, bleek er namelijk wederom een ongeluk te zijn gebeurd. En nu stond ik in de file. Ik wilde mijn vriendin bellen, maar mijn batterij was leeg. Ze heeft uiteindelijk ruim twee uur op me moeten wachten en van het uitje naar Amsterdam zou niets meer terecht komen.
Nu heb ik me een reserve-batterij en enkele opladers aangeschaft bij Bizzix. Ik had ze twee dagen later al in huis! Een uitstekende service en ik ben nu altijd bereikbaar in noodgevallen!

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!