Voor een veilige en goedkope verzending van jouw producten is de brievenbusdoos ideaal. Jij wil toch ook graag dat jouw klanten hun bestelling keurig netjes geleverd krijgen? Onze brievenbusdozen en dozen voor grotere zendingen kun je daarvoor uitmate goed gebruiken. Wij  kunnen je geschikte dozen in allerlei formaten leveren. Plaats via de webshop een bestelling. Wij leveren uit voorraad dus een snelle levering is gegarandeerd. DHL Parcel zorgt voor de bezorging van de pakketten aan huis. Zij zullen jouw pakket tweemaal aanbieden. Is de levering dan nog niet gelukt, dan krijg je van ons bericht. Een derde keer aanbieden kost je namelijk extra geld. In dat geval kun je er ook voor kiezen om jouw pakket bij een depot zelf op te halen.

Brievenbusdoos

Brievenbusdoos en de mogelijkheden

De vraag naar goed verpakkingsmateriaal groeit gestaag. Wij hebben een ruim assortiment alles van goede kwaliteit. Weetjes over de brievenbusdoos op een rijtje:

 

–          Je hebt de keuze uit witte en bruine brievenbusdozen
–          Golfkarton en massief karton
–          Bedrukt en onbedrukt
–          Zijsluiting en bovensluiting
–          Met en zonder plakstrip
–          De brievenbusdozen worden plano geleverd, dat wil zeggen dat je deze zelf in elkaar moet vouwen. Dit is niet moeilijk, de gladde kant komt aan de buitenkant, dit wijst zichzelf, want er kan slechts naar één kant gevouwen worden.
–          Bij de witte brievenbusdozen is de binnenkant bruin en de buitenkant is wit.
–          Levering 1 tot 2 dagen, afhankelijk van het tijdstip dat de bestelling is doorgegeven.
–          Ander formaat nodig dan de website weergeeft, neem contact op en wij bespreken de opties met jou.
–          Je bespaart met de brievenbusdoos flink op de portokosten.
–          Klant hoeft niet thuis te zijn voor het pakketje.