Zakelijk

Bouw in de hoogte

Om extra opslagruimte te creëren in je bedrijf is het niet altijd noodzakelijk om aan te bouwen of een compleet nieuwe hal te zetten. Je kunt er ook voor kiezen om ruimte te gebruiken die anders niet benut wordt. Bij veel bedrijven bevindt deze ruimte zich in de hoogte. Als je ervoor kiest om een verdiepingsvloer aan te leggen creëer je feitelijk een extra etage met veel opslagruimte binnen het bestaande bedrijf.

constructie
Compleet project

Zoek je een goed bedrijf dat voor jou een verdiepingsvloer kan maken en aanleggen? Kijk dan eens op de site van Anera BV. Zij hebben al 30 jaar ervaring met dit soort projecten en het hele proces om de perfecte vloer voor jouw bedrijf te maken hebben zij zelf in de hand. Ze kijken samen met jou wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn binnen je bedrijf, lassen en walsen zelf de vloer maar komen deze ook zelf ter plaatse installeren. Zo gaat er geen tijd verloren en kun je al binnen enkele weken de beschikking hebben over extra opslagruimte die op jouw bedrijf is afgestemd.Schermafbeelding-2017-03-31-om-12.28.10
Eigenschappen verdiepingsvloer

Een verdiepingsvloer kan op iedere gewenste grootte gemaakt worden doordat deze uit profielen die in elkaar geklikt worden opgebouwd is. De profielen worden door middel van een techniek van koudlassen gemaakt zodat deze ook uiterst flexibel zijn. De vloer krijgt ook uitsparingen waar de leidingen doorheen aangelegd kunnen worden. Dan hoef je daar geen extra opslagruimte voor in te leveren en kun je optimaal gebruikmaken van de extra vloer.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!