Om extra opslagruimte te creëren in je bedrijf is het niet altijd noodzakelijk om aan te bouwen of een compleet nieuwe hal te zetten. Je kunt er ook voor kiezen om ruimte te gebruiken die anders niet benut wordt. Bij veel bedrijven bevindt deze ruimte zich in de hoogte. Als je ervoor kiest om een verdiepingsvloer aan te leggen creëer je feitelijk een extra etage met veel opslagruimte binnen het bestaande bedrijf.

constructie
Compleet project

Zoek je een goed bedrijf dat voor jou een verdiepingsvloer kan maken en aanleggen? Kijk dan eens op de site van Anera BV. Zij hebben al 30 jaar ervaring met dit soort projecten en het hele proces om de perfecte vloer voor jouw bedrijf te maken hebben zij zelf in de hand. Ze kijken samen met jou wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn binnen je bedrijf, lassen en walsen zelf de vloer maar komen deze ook zelf ter plaatse installeren. Zo gaat er geen tijd verloren en kun je al binnen enkele weken de beschikking hebben over extra opslagruimte die op jouw bedrijf is afgestemd.Schermafbeelding-2017-03-31-om-12.28.10
Eigenschappen verdiepingsvloer

Een verdiepingsvloer kan op iedere gewenste grootte gemaakt worden doordat deze uit profielen die in elkaar geklikt worden opgebouwd is. De profielen worden door middel van een techniek van koudlassen gemaakt zodat deze ook uiterst flexibel zijn. De vloer krijgt ook uitsparingen waar de leidingen doorheen aangelegd kunnen worden. Dan hoef je daar geen extra opslagruimte voor in te leveren en kun je optimaal gebruikmaken van de extra vloer.