borstelmatten
Bedrijfspand

Borstelmatten op maat laten maken

Dat je borstelmatten op maat kan laten maken, is echt geweldig. De iMatshop is het bedrijf waar je dit kan laten doen. Het makkelijke aan dit bedrijf is dat je jouw bestelling online kan doorgeven. Op hun website staat een zeer uitgebreid assortiment waar jij een keuze uit kan maken. ook staan hier diverse maten bij waarop je kan klikken om te bestellen. Voor de matten die jij op maat wilt laten maken, kan je ook de afmetingen voor doorgeven. Weet je niet precies hoe dat moet, neem dan contact met dit bedrijf op. 

Nadat ik op zoek was gegaan naar de mogelijkheid om de hal van ons bedrijf zo schoon mogelijk te houden, was ik hier uitgekomen. Meteen ben ik aan de slag gegaan om een bestelling te plaatsen. Hoe eerder ik bestel, des te sneller wij de matten in huis hebben.  borstelmatten

De mooie borstelmatten al binnen een paar dagen in huis

Veel en veel sneller dan verwacht, kregen wij de bestelling al binnen. Maar goed ook, want de weersvoorspellingen zijn alles behalve goed. Meteen de dozen uitgepakt en op de plaatsen neergelegd. Ik had niet alleen een bestelling gemaakt voor borstelmatten, maar tevens ook meteen voor droogloop matten voor in de hal. De borstels die nu buiten staan, zorgen ervoor dat het grove vuil van de schoenen afgaan. Het doorlopen naar binnen, waar de droogloop matten liggen zorgen voor de rest. Al met al een geweldige samenwerking van deze matten. 

Omdat ik zo de smaak had van het bestellen, heb ik ook een spaghetti mat met logo besteld. Veel mensen die deze zien liggen noemen het pasta matten, alleen de kleur komt niet overeen met een bordje eten. Deze mat heb ik precies op maat laten maken voor de deur van de directie. Een mooi model met de logo van ons bedrijf erop.  borstelmatten

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!