Zakelijk

BHV cursus in Eindhoven

Als je in het zuiden van ons land woont, heb je de mogelijkheid om een BHV cursus te volgen in Son en Breugel, nabij Eindhoven. Voor de juiste adresgegevens en bereikbaarheid van BHV Eindhoven bij G4S kun je onze site raadplegen.

Speciaal in Son en Breugel
Op onze locatie in Son en Breugel kun je terecht voor basis- en herhalingstrainingen BHV, maar ook voor een aantal specifieke trainingen. Dit zijn brandweertrainingen, security trainingen en industriële trainingen. Op de trainingscentrum worden realistische situaties nagebootst waarbij de deelnemer aan de cursus oplossingen leert voor problemen en deze ook meteen in de praktijk brengt. De cursussen kunnen op een specifieke branche gericht zijn maar we kunnen altijd maatwerk leveren, zodat we ook voor het bedrijf waar jij werkt van toepassing zijn. Want het is natuurlijk wel zo zinvol om een cursus te volgen die bij de realiteit aansluit en waar je als werkgever en werknemer in de praktijk het meeste profijt van hebt.

Praktijk en theorie in Son en Breugel
De BHV training in Son en Breugel bestaat uit een theorie- en uit een praktijkgedeelte. Je leert eerst een stukje theorie in een van de lokalen om deze later toe te kunnen passen in de praktijk. In de praktijk worden situaties nagespeeld die zich zouden kunnen voordoen op de werkvloer. Beide onderdelen worden afgesloten met een examen, waarbij de theorie getest wordt door middel van een toets. Het praktijkgedeelte voer je uit onder toeziend oog van één van onze trainers, die ook beoordeelt of je al dan niet geslaagd bent. Als je beide onderdelen succesvol weet af te sluiten, ontvang je een BHV certificaat dat één jaar geldig is. Om je kennis regelmatig op te frissen en je certificaat zijn geldigheid te laten behouden, dien je ieder jaar een herhalingscursus te volgen, hetgeen ook in de vestiging van G4S in Son en Breugel mogelijk is.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!