Bedrijfshulpverlening verplicht

Ben jij ervan bewust dat bedrijfshulpverlening verplicht is op de werkvloer? Dit wordt ook nog wel eens BHV genoemd. Maar mocht jij dit nog niet op de werkvloer hebben. Dan is het raadzaam om hier spoedig naar opzoek te gaan. Zo heb je onder andere bij nibhv.nl voldoende informatie en mogelijkheden om deze cursus te volgen. De kosten welke zij hiervoor hanteren is zeer aantrekkelijk. Bovendien denken zij maar al te graag met je mee en dat is wel zo aangenaam.

BHV worden?

Wanneer jij bedrijfshulpverlening wilt worden, dan ben je verplicht om een cursus te volgen. Dit kun je simpel en snel doen bij nibhv.nl. Zo zal een BHV-er er als eerste voor zorgen dat een kleine brand wordt geblust. Maar ook wanneer het pand ontruimd moet worden, dan staan zij vooraan. Een belangrijke taak wat je uitvoert en waar je goed voor dient te zorgen.

Meer veiligheid op de werkvloer!

Dat een bedrijfshulpverlening verplicht is op iedere werkvloer is nu wel duidelijk. Maar is het ook voor iedereen weggelegd om dit te doen? Zelf weet ik als geen ander dat ik wel tegen bloed kan, maar mijn collega totaal niet. Zij valt al praktisch flauw als iemand op zijn duim slaat. Zo heeft mijn werkgever ervoor gekozen om mij en een andere collega aan te stellen voor deze cursus.