Tips

Bedrijfsafval na het leeghalen van de magazijn op kantoor

Bedrijfsafval dat hadden wij zeker na het leeghalen van onze magazijn op kantoor. Al meer dan tien jaar wordt de magazijn op ons kantoor gebruikt om oude computers en meer op te bergen. Omdat het nu wel erg vol begon te raken, besloten wij dan ook om deze eens helemaal leeg te maken en op te ruimen. Natuurlijk hadden wij met alle apparatuur die uit de magazijn kwam, naar de gemeente kunnen brengen. Een collega vertelde over het bedrijf Van Beek RecycE-L en dat die het gratis op kwam halen als je hen belde. Dit was een goed idee en maakte dan ook een afspraak met dit bedrijf.

BedrijfsafvalBedrijfsafval werd netjes opgehaald door dit bedrijf

Het bedrijf Van Beek RecycE-L heeft alles opgehaald. Zo neemt deze onderneming onder ander mee:

  • IJzer
  • Papier en karton
  • Aluminium
  • Koper
  • Zink
  • Messing
  • Lood
  • Tin
  • Staal en roestvrij staal

Dit houdt in dat dit bedrijf onder ander computers, cd roms, videobanden meer apparatuur inzamelt. Dit bedrijf zorg er dan voor dat alles netjes wordt verwerkt en wordt hergebruik. Dit is dan weer duurzaam en milieuvriendelijk. Daarom kan jij het beste jouw bedrijfsafval wegbrengen of laten ophalen bij dit bedrijf.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!