Zakelijk

AVK is de specialist in trainingen

logo

AVK, je kent de naam vast en zeker wel. Dit bedrijf biedt trainingen aan en heeft innovativiteit, training en advies dan ook hoog in het vaandel staan. Je bent op zoek naar dit bedrijf indien je een manier zoekt om effectiever, slimmer en veiliger met je collega’s samen te werken. Niet alleen voor jouw collega’s, maar ook voor het secretariaat bieden ze trainingen aan. Natuurlijk zijn deze trainingen op maat gesneden voor jou om aan jouw wensen en behoeften te voldoen.

MSOffice-migratie-banner-small

Wist je trouwens dat ze bij AVK al meer dan dertig jaar hun werk van het aanbieden van trainingen meer dan succesvol uitvoeren? Het is dan ook hun passie om de medewerkers op kantoor slimmer, sneller en leuker te laten werken. Zodra ze dit bereikt hebben trekken ze weer naar het volgende bedrijf waar ze hun tips en trucs tot uitvoer brengen.

HNW-banner-papierloos-small

Voor een cursus op maat

Dit bedrijf specialiseert zich niet alleen in het aanbieden van een cursus Sharepoint. Dit gaat dan ook verder en hierbij kun je denken aan trainingen op het gebied van performance improvement. Middels zo’n training verbeter je de prestaties met de op maat gesneden Performance Improvement trainingen. Hierbij kun je naast een performance improvement training ook denken aan een financial performance training. Of, wat dacht je van een Secretary Performance training? Bij dit bedrijf bieden ze ook een training waarin je geleerd wordt om de werkdruk stress beter te kunnen managen. Verder is het behalen van succes ook verwerkt in de training succes management.

De meeste mensen herkennen mij al wel als het dametje van de catwalk. Jammer genoeg wordt er niet verder gekeken naar mijn kunnen en haak ikzelf al af, aangezien ik toch een vrij hoog genoten opleiding volg wil ik toch het hoognodige halen en dat is niet alleen met het uiterlijk. Ik ben namelijk een grote fan van alles wat er binnen de zakelijke markt gebeurt wat betreft de financieel plaatje. Zo nu en dan ben ik ook in diverse winkels te vinden die ik – met toestemming – mag ondervragen. De opleiding management ben ik sinds kort gestart en krijg daarbij een vrij goed beeld in hoe er te werk hoort te gaan. Zodoende is mijn enthousiasme nog nooit zo hoog geweest en ga echt met plezier naar school toe, je leest het goed met plezier! De ervaringen die ik meemaak zowel op school als in de winkels wil ik graag delen met jullie in de hoog iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Ik wens jullie heel veel leesplezier en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!